Opgelet, geld lenen kost ook geld.

Om over de weg te snorren of om naar het werk te gaan

Een nieuwe motor of auto nodig?

Profiteer van onze aantrekkelijke tarieven voor auto’s en motoren tot 3 jaar oud. Een aanbieding die uniek is voor de Belgische markt, waar de norm slechts 2 jaar is.

U betaalt maandelijks een vast bedrag terug voor maximaal 60 maanden (motor) of 84 maanden (auto).

Uw voordelen:

  • Aantrekkelijke tarieven: lenen voor een auto of motorfiets bij Express Finance betekent kiezen voor een aantrekkelijk tarief. Uw kredietspecialist doet u graag een voorstel op maat.
  • Financiering tot 110% van de aankoopprijs: u hoeft geen aanbetaling te doen. U kunt de volledige aankoopprijs financieren en de resterende 10% kan worden gebruikt voor een levensverzekering die gekoppeld is aan de lening, voor de registratiebelasting of voor een BA auto/omniumverzekering.
  • Langere looptijd voor grotere bedragen: u kunt kiezen voor een looptijd tot 60 (motor) of 84 (auto) maanden, afhankelijk van het geleende bedrag voor de aankoop van uw auto of motor. Uw Record-kredietspecialist helpt u graag bij het kiezen van de meest geschikte termijn.

Express Finance, specialist in het verstrekken van persoonlijke leningen aan particulieren en zelfstandigen.

*Preferentieel tarief
Voorwaarden preferentieel tarief

Wij zijn er om u te helpen

Heeft u vragen? Express Finance heeft het antwoord!

Het Express Finance team adviseert en begeleidt u door het proces, ongeacht of u voor het eerst een lening afsluit, of dit al eerder heeft gedaan.

BRENG ONS EEN BEZOEK

Waversesteenweg 724
1040 Etterbeek

BEL ONS

02 215 15 15