Loading...

Wie zijn wij ?

Express Finance

Met 18 jaar ervaring in de sector is Express Finance dé kredietspecialist bij uitstek. Onze makelaars bieden relevante diensten aan, rekening houdend met de situatie van elke klant.

Ons dynamisch, ernstig en efficiënt team verdedigt uw dossier op een unieke analytische manier en zorgt ervoor dat uw inkomsten en uitgaven in evenwicht zijn.

Wij zijn ook een waardevolle partner voor de bescherming van uw vermogen, patrimonium en spaargeld. In de zeer competitieve verzekeringsmarkt is het belangrijk dat een onafhankelijke specialist u bijstaat.

Waarom lenen bij Express Finance?

Met Express Finance kunt u rekenen op een solide financiële partner die u begeleidt naar de best mogelijke kredietformule.

Vaste terugbetalingen

U betaalt uw lening af in vaste maandelijkse termijnen en voor een vaste periode, bepaald vanaf het begin van uw lening.

18 jaar ervaring

In Brussel en Luxemburg is de expertise van Express Finance welgekend. Kwaliteitsservice door een ernstig en efficiënt team.

Legio partners

Om u het beste tarief op de markt voor uw krediet te kunnen aanbieden, heeft Express Finance zich omringd met de beste partners in de financiële sector.

Wij zijn er om u te helpen

Heeft u vragen? Express Finance heeft het antwoord!

Het Express Finance team adviseert en begeleidt u door het proces, ongeacht of u voor het eerst een lening afsluit, of dit al eerder heeft gedaan.

BRENG ONS EEN BEZOEK

Waversesteenweg 724
1040 Etterbeek

BEL ONS

02 828 02 10

Toezichthoudende autoriteit FOD Economie

https://economie.fgov.be/nl

Onze consultants zijn gecertificeerd door de Febelfin Academy

https://www.febelfin-academy.be/nl

HVM bvba is erkend door de FSMA

https://www.fsma.be/

Deze site gebruikt cookies om het verkeer anoniem te analyseren, om u in staat te stellen informatie te delen op sociale netwerken en om u op maat gemaakte inhoud en diensten aan te bieden.
U kunt meer te weten komen, het gebruik van cookies accepteren of weigeren. Weten meer